Grenzeloos genieten van wereldse gerechten met ons
   3-gangen keuzemenu voor € 22,50   
 

Welkom!

 

Onze prachtige stad Almere herbergt maar liefst 160 verschillende nationaliteiten. Elke nationaliteit met zijn eigen bijzondere cultuur en gewoonten. Wat al die culturen met elkaar verbindt en verbroederd is eten, drinken en gezelligheid. Of je nou groot bent of klein, man bent of vrouw, jong of oud. Hoe verschillend we soms ook zijn, samen lekker eten en genieten is voor iedereen belangrijk!

Deze wereldse overeenkomst tussen ons allemaal is waar het bij El Mundo om draait.


TASTE THE WORLD

Proef de wereld bij El Mundo.  Een spel van smaak en specerijen uit alle windstreken. Grenzeloos genieten van crossovers tussen diverse culturen vertaald in de vorm van streetfood gerechten en eigentijdse klassiekers uit de bistronomie. Kortom een wereldzaak!

 

ONZE VRIENDELIJKE SFEER IS BERUCHT

“El Mundo staat bekend om zijn vriendelijke sfeer”. Of u nu even zit met een drankje terwijl de wereld voorbij gaat of komt met een levendige groep voor geweldig eten en plezier. U voelt altijd ons warme welkom bij El Mundo. En we zijn trots om te zeggen dat we de leukste mensen aantrekken….mensen die keer op keer terugkomen, die goede vrienden en herinneringen hebben gemaakt omdat onze atmosfeer echt bijzonder is.


GRENZELOOS GENIETEN VOOR € 22.50

De placemat is de menukaart en je kiest je favoriete gerechten uit ons keuze menu. Wil je een gerecht los bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Wij bieden een passende oplossing voor elk moment en iedere gelegenheid. Bij El Mundo kun je er gewoon even lekker uit zijn.